Contacteer ons met al uw vragen

 

Een elektriciteitsproject in het vooruitzicht? Vragen over één van onze dienstverleningen? Wij komen vrijblijvend langs voor een technische analyse ter plaatse. We bespreken grondig uw wensen en verlangens, waarna we een heldere totaalofferte uitwerken. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog.

 

Vul onderstaand formulier in

Wij contacteren u zo snel mogelijk.

   Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

  Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

  Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

  Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

  Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

  Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


  Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

  Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

  Snelle en stipte service!

  Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

  Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


  Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

  Meer over onze service voor tuinverlichting