Mee met de modernste elektrotechnieken en toepassingen

 

JB-Electrics is het elektriciteitsbedrijf van oprichter en zaakvoerder Jan Buts. Als gediplomeerd elektricien (A1 Elektromechanica) richtte hij een eigen bedrijf op na tien jaar te hebben gewerkt als onderhoudstechnieker in dienstverband. 

 

overons

 

  • JB-Electrics specialiseert zich zowel in traditionele elektriciteitsinstallaties als high-end domotica- en audiosystemen. Met het oog op de installaties van de toekomst volgen wij de ontwikkelingen van nieuwe elektrotechnieken op de voet.
  • Met de uitvoering van alle elektriciteitswerken, de installatie van domoticatoepassingen, het plaatsen van verlichting, het installeren van parlo- en videofoons en het uitwerken van geïntegreerde audiosystemen verzekeren wij u van een totaalservice.
  • Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten kunt u op ons rekenen.
  • Ons klantenbestand omvat zowel particulieren, bedrijven als horecazaken.
  • Wij houden van een open communicatie met heldere en duidelijke afspraken.
  • Elk project realiseren we volgens de principes van correct vakmanschap en de wettelijke bepalingen van het AREI.
  • Vanuit onze thuisbasis in Sint-Katelijne-Waver bieden wij onze diensten aan in de volledige regio’s Antwerpen, Mechelen en Vlaams-Brabant.

 

U kunt altijd op ons rekenen voor een vrijblijvend plaatsbezoek en een totaalofferte.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting