Uw domoticasysteem à la carte door ons uitgewerkt

 

Samen met de elektriciteitswerken installeren wij à la carte een compleet domoticasysteem, volledig volgens uw behoeftes. Onze mogelijkheden voor domotica variëren van een eenvoudige basistoepassing tot uitgebreide high-end systemen, inclusief koppeling met smartphones en tablets voor monitoring of besturing op afstand. Als u start met een basistoepassing, kunt u later altijd uitbreiden.

 

Wanneer u kiest voor een domoticasysteem, dan kiest u in de eerste plaats voor flexibiliteit. Bij een traditionele elektriciteitsinstallatie liggen de koppelingen tussen schakelaars en lichtpunten voor eens en voor altijd vast. Bij een domoticasysteem behoudt u alle flexibiliteit voor toekomstige veranderingen en uitbreidingen. De beperkte meerkost die een domoticasysteem met zich meebrengt, betaalt zich hierdoor ruimschoots terug.

 

Wij installeren domoticasystemen zowel in nieuwbouwprojecten als bij renovatie.

 

Beginnen met het begin

domotica1

 • Een basistoepassing van een domoticasysteem is de sturing van de verlichting. Volledig volgens uw wensen programmeren wij de aansturing van al uw verlichtingspunten. Met één druk op de knop creëert u in uw woonkamer of elke andere ruimte de gewenste sfeer. Latere uitbreidingen of aanpassingen vormen geen enkel probleem. Ook ‘alles uit’-knoppen voor de voor- of achterdeur behoren tot de standaardmogelijkheden.
 • Een tweede basismogelijkheid van domotica is de aansturing van zonnescreens en rolluiken, mogelijk in samenhang met de verlichting. Ook hier programmeren we volledig volgens uw wensen.

 

Verdere uitbreidingen

De mogelijkheden van een domoticasysteem zijn vrijwel eindeloos. We reiken enkele ideeën aan die we voor u graag in realiteit brengen.

 

Domotica mogelijkheden

 

 • We sluiten uw centrale verwarming aan op het domoticasysteem zodat we uw woning kunnen indelen in zones. Dankzij de domotica krijgt u meer mogelijkheden om de verwarming van uw woning te controleren en te sturen, met heel wat energiebesparingen tot gevolg.
 • We koppelen uw parlofoon of videofoon op het domoticasysteem. Via uw tablet of smartphone kunt u overal ter wereld zien wie aan uw voordeur staat.
 • Ook alarmsystemen en bewakingscamera’s vormen een vaak voorkomende toepassing binnen domoticasystemen. Ook hier krijgt u de mogelijkheid om vanop afstand uw woning in de gaten te houden.
 • De koppeling met een multiroom of multisource audiosysteem is een domoticatoepassing die de laatste jaren sterk aan populariteit wint. Ook voor de installatie van het volledige audiosysteem kunt u bij ons terecht.

 

Wij werken 100% merkonafhankelijk

Afhankelijk van uw behoeftes en het voorziene budget, adviseren wij het juiste merk voor uw domoticasysteem. U kunt altijd starten met een basissysteem en dit later door ons laten uitbreiden met extra modules.
Wij werken uitsluitend samen met merken die een sterke prijs/kwaliteitsverhouding garanderen. Volledig merkonafhankelijk verzekeren wij u altijd van de beste maatoplossingen. Onze mogelijkheden:

 

 • BTicino My Home
 • Niko Home Control
 • Qbus
 • Teletask
 • KNX

 

Interesse in onze mogelijkheden voor domotica? Contacteer ons voor een vrijblijvende bespreking van uw project.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

 • Trekken van alle elektriciteitskabels
 • Installatie van de tuinverlichting
 • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting