Vertrouw uw verlichting toe aan een vakman

 

JB-Electrics installeert al uw verlichting, gaande van inbouwverlichting, spots, verlichting op railsystemen tot en met hangende of staande armaturen. Ook geautomatiseerde buiten- en tuinverlichting behoort tot onze mogelijkheden. Schakel ons in voor een gratis lichtplan, volledig op maat van uw woning.

 

Onze service voor verlichting begint met een uitgewerkt lichtplan, volledig op maat van uw woning. Wij staan u graag bij met het nodige advies om met de juiste verlichting van uw huis een gezellige thuis te maken. Met de nodige creativiteit accentueren we de mooie elementen in uw interieur en verzoenen we dit met de vereiste functionaliteit. Volledig naar wens creëren we in uw leefruimtes de juiste verlichtingsferen.
U krijgt op basis van het lichtplan en de gekozen verlichting een heldere totaalofferte, inclusief alle verlichtingsmaterialen en de nodige werkuren voor de plaatsing.

 

Bewuste keuze voor Belgische kwaliteitsmerken

verlichting modular

Al of niet samen met de nodige elektriciteitswerken installeren wij al uw verlichting. Wij werken samen met een brede waaier aan Belgische kwaliteitsmerken zodat we voor elke situatie een stijlvolle oplossing in huis hebben. We presenteren u persoonlijk de verschillende mogelijkheden.

 

Onze merken:

 

  • Deltalight
  • Modular
  • Wever & Ducré
  • Orbit
  • SLV

 

Interesse in onze mogelijkheden voor het installeren van verlichting? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting