Nood aan een ervaren installateur van databekabeling?

 

Zoekt u als bedrijf of particulier een installateur van databekabeling? Contacteer JB-Electrics uit Sint-Katelijne-Waver. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse voor het installeren van de nodige kabels. Ook voor het plaatsen van patchpanelen en switches kunt u op ons rekenen.
Interesse? Contacteer ons.

 

JB-Electrics richt zich naast algemene elektriciteitswerken ook op databekabeling. Vooral KMO’s en kantoorgerichte ondernemingen zoals architectenkantoren, advocatenkantoren en dokterskabinetten schakelen ons in voor het installeren van alle nodige databekabeling en randapparatuur zoals patchpanelen en switches.

 

Kabelmanagement voor uw databekabeling

Wij hechten bijzonder veel belang aan een goed kabelmanagement. Dit betekent dat wij alle datakabels goed documenteren en labelen. Zo vermijdt u problemen bij latere uitbreidingen en aanpassingen.

 

Onontwarbare spaghetti?

Ook wanneer uw databekabeling is ontaard in een onontwarbare spaghetti, kunt u op ons rekenen. Wij brengen orde in de chaos! Zo hersteken we alle kabels op de juiste manier en schakelen we u geruisloos over. Het eindresultaat is een overzichtelijk geheel van datakabels, waarna uitbreidingen of aanpassingen eenvoudig en gedocumenteerd kunnen gebeuren.

 

Stijlvol integreren van de kabels

Als ervaren elektricien beschikken we over alle nodige vakmanschap om kabels vakkundig te integreren in valse plafonds, wanden, onder bureaus,… Zo voorzien we uw kantoor op een stijlvolle manier van de nodige databekabeling.

 

Op zoek naar een huiselektricien?

In combinatie met de databekabeling kunt u ons uiteraard ook inschakelen voor alle nodige elektriciteitswerken op kantoor of in uw KMO. Zo beschikken we over verschillende jaren ervaring als onderhoudstechnieker. Wij staan open voor een nauwe en langdurige samenwerking waarbij u ons beschouwt als huiselektricien voor elke elektriciteits- en verlichtingsklus. U mag daarbij rekenen op een hechte en stipte service.

 

Interesse?

Interesse in onze dienstverlening voor het installeren van databekabeling? Wenst u advies? Contacteer ons. We komen vrijblijvend ter plaatse voor het bespreken van uw vragen en een technische analyse. Op basis hiervan werken we graag een totaalofferte uit.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting