In de regio Antwerpen op zoek naar een specialist voor domotica?

 

JB-Electrics uit Sint-Katelijne-Waver ontwikkelde zicht tot een totaalspecialist in domotica voor de regio Antwerpen. Volledig volgens uw wensen en verlangens werken wij een domoticasysteem uit dat we vervolgens gebruiksklaar installeren. Onze mogelijkheden variëren van eerder eenvoudige basistoepassingen tot volledig geïntegreerde high-end systemen. Al onze systemen zijn later modulair uitbreidbaar.

 

Wij installeren domotica in de volledige regio Antwerpen. Vaak gaat dit gepaard met het uitvoeren van de nodige elektriciteitswerken. In plaats van een traditionele elektriciteitsinstallatie kiest u bij domotica voor een geautomatiseerde elektrische sturing van alle schakelaars en stopcontacten. Dit biedt u allereerst de nodige flexibiliteit om later zaken aan te passen of uit te breiden. Bij een gewone elektriciteitsinstallatie hebt u deze vrijheid niet. U kunt voor domotica in de regio Antwerpen ons zowel inschakelen voor renovatieprojecten als voor nieuwbouw.

 

Van eenvoudige systemen…

Het grote voordeel van domotica zit in de modulaire opbouw. Zo kunt u aanvankelijk starten met de sturing van uw verlichting, zonnescreens en rolluiken. Later kunnen we dit voor u uitbreiden naar bijkomende toepassingen. Wij programmeren uw domoticasysteem volledig op maat. Met één druk brengen we in elke ruimte de gewenste sfeer. Ook ‘alles uit’- of ‘alles aan’-functies voor bepaalde delen van uw woning behoren tot de eindeloze mogelijkheden.

 

… naar uitgebreide toepassingen

Een domoticasysteem staat open voor talrijke koppelingen. Ook de aansturing gebeurt flexibel, bijvoorbeeld op afstand via uw tablet of smartphone. Graag verbinden wij uw domoticasysteem met de centrale verwarming. Door de indeling van uw woning in verschillende verwarmingszones, realiseert u heel wat energiebesparingen. Andere koppelingsmogelijkheden:

 • Parlo- en videofonie zodat u wereldwijd kunt zien wie er voor de deur staat.
 • Alarmsystemen en bewakingscamera’s om uw woning vanop afstand in het oog te houden.
 • Multiroom audiosystemen, zodat u in elke kamer de muziek afspeelt die u wenst. Ook voor de installatie van een multiroom audiosysteem bent u bij JB-Electrics aan het juiste adres.

Wij werken volledig merkonafhankelijk. Afhankelijk van uw noden voor domotica in de regio Antwerpen bieden wij een oplossing aan met de volgende kwaliteitsmerken:

 

 • BTicino Home
 • Niko Home Controle
 • Qbus
 • Teletask
 • KNX

 

Zoekt u een specialist in domotica voor de regio Antwerpen? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij werken graag een compleet voorstel uit.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

 • Trekken van alle elektriciteitskabels
 • Installatie van de tuinverlichting
 • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting