Op zoek naar een elektricien in Mechelen?

 

Zoekt u naar een ervaren elektricien in de regio Mechelen voor nieuwbouw of renovatie? Aarzel niet en contacteer JB-Electrics uit Sint-Katelijne-Waver. Wij werken volgens de principes van goed vakmanschap en volgen strikt de wettelijke regels van het AREI. Iedere elektrische installatie die wij plaatsen, laten wij controleren door een erkende externe controleorganisatie. Zo bent u 100% zeker van de kwaliteit van ons werk. Interesse? Contacteer ons vandaag nog als elektricien voor de regio Mechelen.

 

Dé elektricien voor Mechelen én omstreken

Vertrouw zonder zorgen alle kleine en grote elektriciteitswerken toe aan JB-Electrics. Zowel particulieren, bedrijven als horecazaken kunnen op ons beroep doen. Wij staan garant voor een totaalservice, inclusief voor het uittekenen van de installatie en de plaatsing van stopcontacten en lichtschakelaars:

 

  • Renovatie

Als ervaren elektricien, vooral actief in de regio Mechelen, specialiseren wij ons diepgaand in renovatie. Zo vervangen wij volledig uw bestaande elektriciteitsinstallaties. Wenst u alleen enkele aanpassingen na een negatief keuringsverslag of een gerichte uitbreiding van de elektriciteit door verbouwingen? Alles kan. Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Wij leggen u graag de verschillende mogelijkheden voor.

  • Nieuwbouwprojecten

Ook bij nieuwbouwprojecten nemen wij alle taken op ons: het maken van de nodige kabelsleuven, installeren van de vereiste kabels, het verzorgen van de aansluitingen, het plaatsen en inrichten van de zekeringkasten, plaatsen van databekabeling,…

Voor de keuze van de lichtschakelaars en de stopcontacten komen wij langs met onze demonstratiekoffer gevuld met afdekplaatjes. Hierin vindt u een brede waaier aan mogelijkheden met zowel kwaliteitsmerken als merken die zich richten op design.

 

Specialist in domotica

Als elektricien voor de regio Mechelen kunt u ook op ons rekenen voor de combinatie van elektriciteitswerken met een domoticasysteem. Voor domotica hebt u allereerst de keuze uit een aantal basisoplossingen. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor uitgebreide high-end systemen met alle mogelijke toepassingen en koppelingen.

 

Een elektricien in de regio Mechelen nodig? Contacteer ons. Wij komen vrijblijvend langs voor een bespreking van uw project. Op basis hiervan werken we een totaalofferte uit.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting