Voor al uw elektriciteitswerken in de regio Antwerpen

 

Schakel JB-Electrics uit Sint-Katelijne-Waver in voor al uw elektriciteitswerken in de regio Antwerpen. Elke opdracht voeren wij uit volgens de principes van goed vakmanschap en de wettelijke regels van het AREI. Wij beschikken over vele jaren ervaring. Ook domotica en binnen- en buitenverlichting behoren tot onze mogelijkheden.

 

U kunt op ons rekenen voor alle kleine en grote elektriciteitswerken in de regio Antwerpen, nieuwbouw én renovatie. Wij voeren zowel opdrachten uit voor particulieren, bedrijven, winkels als horecazaken.

 

  • Bij renovatiewerken staan wij in voor een volledige vernieuwing van uw elektriciteitsinstallaties of voeren we gericht de nodige aanpassingen of uitbreidingen uit. Hebt u een negatief keuringsattest gekregen? Geen probleem, wij komen ter plaatse en stellen de verschillende opties voor om het probleem op te lossen, van gerichte aanpassingen tot een volledige vervanging.
  • Voor nieuwbouwprojecten nemen we het volledige plaatje voor onze rekening: kappen en slijpen van sleuven, trekken van de elektriciteitskabels, maken van alle aansluitingen, het inrichten van de zekeringenkast, het voorzien van de databekabeling,…

 

Na elke opdracht regelen wij zelf de nodige keuringen door een erkend controleorganisme. Zo bent u 100% zeker dat uw elektriciteitsinstallatie correct geplaatst en dus veilig is.

 

Het juiste advies

Graag staan we u voor alle elektriciteitswerken in Antwerpen bij met het nodige advies. Wanneer u nog niet beschikt over een plan met de nodige schakelaars en lichtpunten, werken we in nauwe samenspraak een voorstel voor u uit. Ook voor het kiezen van de lichtschakelaars en stopcontacten, bieden we u een brede waaier aan mogelijkheden. We tonen u graag onze demonstratiekoffer met tal van afdekplaatjes.

 

Traditioneel of domotica?

Binnen alle elektriciteitswerken in de regio Antwerpen verzekeren wij een totaalservice voor zowel traditionele elektriciteitsinstallaties als domoticatoepassingen. Voor domotica variëren onze mogelijkheden van basisoplossingen tot complete high-end systemen. Volledig volgens uw behoeftes, werken we een domoticasysteem uit met de nodige modules. Ook voor geïntegreerde multiroom audiosystemen kunt u op onze expertise rekenen.

 

Nood aan een elektricien voor elektriciteitswerken in de regio Antwerpen? Contacteer ons voor een bespreking van uw project. Op basis hiervan werken we een totaalofferte uit.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting