Een compleet multiroom audiosysteem, gebruiksklaar geïnstalleerd

 

Op zoek naar een installateur van een multiroom audiosysteem? Contacteer JB-Electrics voor een totaalservice. Wij komen vrijblijvend ter plaatse voor een technisch bezoek, waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Vervolgens werken wij een multiroom audiosysteem uit dat volledig aan uw verlangens voldoet.

 

Wij installeren een multiroom audiosysteem bij particulieren thuis, maar ook in horecazaken, winkels, kantoren,… Onze mogelijkheden voor een multiroom audiosysteem zijn eindeloos:

 

 • Wilt u een toepassing die op zichzelf staat of moet er een integratie plaatsvinden met uw domoticasysteem?
 • Wilt u het audiosysteem koppelen met uw thuisnetwerk zodat ook online streaming mogelijk wordt.
 • Welke geluidsbronnen moeten worden gekoppeld aan het audiosysteem? Werkt u met een harde schijf of een docking station? Of een combinatie van bronnen?
 • Kiest u voor een volledig draadloos systeem of wilt u werken met bekabeling?
 • Waar en hoe moeten de luidsprekers worden geïntegreerd in de verschillende kamers?
 • Hoe verloopt de aansturing? Via tablet, smartphone en/of wandpanelen in de verschillende kamers?
 • Welk merk kiest u voor het multiroom audiosysteem en de luidsprekers?

 

Op deze en tal van andere vragen werken we samen een oplossing uit.

 

Gebruiksklare installatie

Wanneer u voor uw multiroom audiosysteem in zee gaat met JB-Electrics, dan leveren wij een volledig gebruiksklare installatie af.

 

 • Als ervaren elektricien voeren wij alle vereiste elektriciteitswerken uit zoals het installeren van bijkomende elektriciteitskabels, de wandbedieningspanelen en de luidsprekers.
 • Ook voor de koppeling met uw bestaand domoticasysteem en de verdere configuratie en programmering kunt u op ons rekenen.

 

Wanneer wij uw multiroom audiosysteem opleveren, moet u enkel nog de volumeknop opendraaien om van de muziek te genieten.

 

Onze merken

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken die een lange levensduur garanderen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij de juiste merken voor. Voor de luidsprekers verkiezen wij Apart of Artsound. Het audiosysteem kan variëren tussen Apart, Nuvo en Artsound. Wij zijn volledig merkonafhankelijk.

 

Interesse in een multiroom audiosysteem? Nodig ons uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Wij werken à la carte een oplossing uit. U krijgt een heldere totaalofferte.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

 • Trekken van alle elektriciteitskabels
 • Installatie van de tuinverlichting
 • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting