Installatie van parlofonie in de regio Antwerpen

 

Zoekt u een specialist in parlofonie die in de regio Antwerpen aan de slag kan? Stop met zoeken en neem contact op met JB-Electrics uit Sint-Katelijne-Waver. Als specialist in elektriciteitswerken beschikken wij over alle nodige expertise voor het installeren van parlofonie in Antwepen. Vertrouw op onze totaalservice.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring als elektriciteitsvakman helpen we u bij alle mogelijke opdrachten:

 

  • Is uw bestaande systeem voor parlofonie in Antwerpen verouderd en is dit dringend aan vervanging toe?
  • Bent u een nieuwbouw aan het realiseren en moet er parlofonie ingebouwd worden?
  • Gaat het om een complexer systeem van parlofonie voor een appartementsgebouw?

 

U kunt bij ons voor alles terecht. Wanneer de opdracht dit vereist, dan vervangen of leggen wij nieuwe elektriciteitskabels. Wij maken er een erezaak van om uw project uit te voeren volgens de principes van correct vakmanschap. Zo volgen wij stipt de regels van het AREI. Naast alle opdrachten voor parlofonie kunt u ons in Antwerpen inschakelen voor alle denkbare elektriciteitswerken.

 

Parlofonie op uw domoticasysteem?

Aangezien wij ook ons specialiseren in domotica kunnen wij uw systeem voor parlofonie ook aansluiten op uw domoticasysteem. Dit leidt tot verschillende extra mogelijkheden. Zo kunnen wij de aansturing van uw parlofoon laten gebeuren via andere toestellen zoals uw smartphone. Zo hoeft u uw zetel niet te verlaten om te horen wie er aan uw deur staat. Sterker zelfs, zelfs wanneer u niet thuis bent of in het buitenland verblijft, kunt u horen welke persoon er bij u aanbelt en antwoorden.

 

Interesse in parlofonie in de regio Antwerpen?

Eén van onze grote pluspunten is onze adviserende rol. We komen graag ter plaatse om uw project te besproken of de bestaande toestand technisch te analyseren. Op basis hiervan werken we een vrijblijvend voorstel uit. Voor het kiezen van het toestel, bieden wij u ruime mogelijkheden binnen tal van kwaliteitsmerken. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting