Uw partner voor de renovatie van uw volledige elektriciteit

 

Is de elektriciteit in uw woning verouderd en dringend aan renovatie toe? Aarzel niet en contacteer JB-Electrics uit Sint-Katelijne-Waver. Wij bieden een totaalservice. Wij staan in voor de renovatie van de elektriciteit volgens de principes van goed vakmanschap en de strikte wettelijke bepalingen van het AREI. Na de renovatie van de elektriciteit laten wij een keuring uitvoeren door een erkende externe controleorganisatie. Dit geeft u volledige zekerheid over de kwaliteit van onze werken.

 

Ook wanneer u een negatief keuringsverslag kreeg, kunt u JB-Electrics inschakelen. Samen bekijken we de mogelijkheden om alsnog tot een positief keuringsverslag te komen. Deze keuzeopties bestaan uit gerichte aanpassingen om de toestand conform te maken tot en met een volledige renovatie van de elektriciteit. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. In elk geval garanderen wij een positief keuringsverslag.

 

Ook bij verbouwingen of uitbreiden van de woning kunt u op ons rekenen voor de vereiste elektriciteitswerken.

 

JB-Electrics staat bij renovatie van de elektriciteit altijd in voor een totaalservice

 

 • Verwijderen van de bestaande kabels, leidingen en zekeringenkast
 • Het slijpen en kappen van nieuwe sleuven
 • Trekken en plaatsen van alle nodige nieuwe elektriciteits- en databekabeling
 • Installatie van de nieuwe zekeringenkast
 • Het maken van alle aansluitingen
 • Het monteren van de gewenste stopcontacten en schakelaars
 • Wij voorzien ook de verplichte elektriciteitsschema’s en de aanduidingen
 • Installatie van alle verlichting in de vorm van spots, ingebouwde verlichting,…

 

Ook domoticasystemen mogelijk

De renovatie van de elektriciteit vormt mogelijk een uitstekende opportuniteit om te kiezen voor een domoticasysteem. Wij plaatsen zowel eenvoudige systemen om de aansturing van uw verlichting en zonnescreens te automatiseren als high-end domotica met tal van toepassingen. Meer over onze mogelijkheden voor domotica.

 

Totaalprijs of op regiebasis

Bij elektriciteitswerken in nieuwbouw werken wij meestal met een totaalofferte, inclusief de verwachte werkuren en de elektriciteitsmaterialen. Aangezien er bij renovatie altijd onvoorziene omstandigheden kunnen opduiken, stellen wij hier een samenwerking voor op regiebasis. Dit betekent dat u ons alleen vergoed voor de effectief gepresteerde uren en het verbruikte werkmateriaal.

 

Staat u voor een renovatie van de elektriciteit?

Nodig ons uit voor een plaatsbezoek? We bekijken samen de technische mogelijkheden en de verschillende opties. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

 • Trekken van alle elektriciteitskabels
 • Installatie van de tuinverlichting
 • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting