Met de juiste tuinverlichting komt uw tuin ook ’s avonds en ’s nachts tot zijn recht

 

Vertrouw uw volledige buiten- en tuinverlichting toe aan het vakmanschap van JB-Electrics. Wij werken à la carte een volledig voorstel uit met een bijhorende totaalofferte, inclusief volautomatische aansturing. Wanneer gewenst en indien mogelijk koppelen wij uw tuinverlichting met uw bestaand domoticasysteem.

 

Dankzij ons jarenlange ervaring in elektriciteitswerken en verlichtingstechnieken, bent u bij ons aan het juiste adres voor een volledig verlichtingsplan voor uw tuin. Volledig volgens uw wensen en verwachtingen werken wij een plan uit dat de mooiste tuin- en buitenelementen ook ’s nachts en ’s avonds de belichting geeft die ze verdienen. Wij staan garant voor een totaalservice:

 

Onze mogelijkheden voor tuinverlichting

 

  • Plaatsen van alle nodige elektriciteitskabels en materialen
  • Installatie van de besproken verlichting. Alle soorten buitenverlichting zijn mogelijk, al dan niet geïntegreerd of ingebouwd.
  • Met een volautomatische sturing regelen wij het aan- en opzetten van uw tuinverlichting. U hoeft zich hierover niet te bekommeren.

 

Wenst u een voorstel op maat voor buiten-  of tuinverlichting? Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk bezoek ter plaatse .

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting