Wij installeren uw videofoon van BTcino

 

Op zoek naar een vakkundige en ervaren elektricien die een videofoon van BTcino installeert. Aarzel niet en contacteer JB-Electrics uit Sint-Katelijne-Waver. Wij installeren uw videofoon van BTcino in de volledige regio rond Antwerpen en Mechelen. Wij staan garant voor een totaalservice.

 

videof btcino

 

Dankzij onze ervaring als elektricien zijn alle opdrachten mogelijk:

 

  • Moeten wij uw bestaande verouderde parlofoon of videofoon vervangen door een videofoon van BTcino?
  • Hebt u een nieuwbouw en moeten wij zowel de bekabeling als de videofoon van BTcino plaatsen?
  • Moeten wij een volledig systeem installeren in een appartementsgebouw met verschillende videofoons?

 

Alles is mogelijk. Wanneer nodig leggen of vervangen wij ook de vereiste elektriciteitskabels. Alle installaties voeren we uit volgens de wettelijke verplichtingen van het AREI en de principes van goed vakmanschap. Naast de videofoon voeren we voor u alle gewenste elektriciteitswerken uit.

 

Videofoon van BTcino op domoticasysteem?

Aangezien BTcino ook actief is als domoticamerk, kunnen wij uw videofoon ook eenvoudig op uw domoticasysteem aansluiten. Dit heeft verschillende voordelen. Eén mogelijkheid die hierdoor ontstaat, is het aansturen van uw videofoon via uw smartphone, tablet of eender welke internetverbinding.

 

  • U moet niet meer uit uw zetel om te kijken wie voor de deur staat? U ziet alles via uw smartphone. Eén druk op de knop en de deur gaat open.
  • U hoeft zelfs niet in huis te zijn wie aanbelt. Op het werk, zelfs in het buitenland. Altijd en overal kunt u zien wat er aan uw voordeur gebeurt.

 

Interesse in een videofoon van BTcino?

Wij beschikken over vele jaren ervaring met BTcino. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste videofoon binnen de talrijke mogelijkheden van dit kwaliteitsmerk dat bovendien fraai ogende toestellen aflevert.

 

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. Wij komen vrijblijvend langs om uw opdracht te bespreken en de toestand technisch te analyseren. Op basis hiervan maken we een totaalofferte.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting