Wij garanderen een positief keuringsverslag

 

Net een woning gekocht en hebt u een negatief keuringsverslag gekregen voor de elektriciteit? Contacteer JB-Electrics. Wij komen vrijblijvend ter plaatse én presenteren u verschillende opties om tot een gunstige keuring te komen. Wij garanderen een gunstig eindresultaat met een positieve eindkeuring.

 

De verplichte elektriciteitskeuring die volgt uit de verkoop van een woning, leidt bij sommige kopers tot heel wat kopzorgen. JB-Electrics biedt – volledig afhankelijk van uw budget – gerichte oplossingen. Onze mogelijkheden:

 

  • Met een minimum aan kosten richten wij ons op de belangrijkste problemen uit het keuringsverslag en lossen wij deze op met gerichte aanpassingen.
  • Mogelijk ontbreken de verplichte elektriciteitsschema’s en aanduidingen in de zekeringenkasten. Ook deze problemen lossen wij voor u op.
  • Wenst u een structurele oplossing? In dat geval vernieuwen wij uw volledige elektriciteitsinstallatie, inclusief alle kabels, stopcontacten en lichtpunten. Ook een integratie met een domoticasysteem behoort tot de mogelijkheden.

 

Negatief keuringsverslag? Zet de eerste stap naar een oplossing en contacteer JB-Electrics.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting