Uw vakman voor verlichting in de regio Mechelen

 

Schakel JB-Electrics in wanneer u een vakman zoekt voor het leveren en installeren van alle soorten verlichting in de regio Mechelen. Zowel binnen als buitenverlichting behoort tot onze mogelijkheden. Wij installeren spots, inbouwverlichting, hangende armaturen, verlichtingsrails,… Alles is mogelijk. Volledig op maat van uw woning werken wij gratis en vrijblijvend een lichtplan uit. Op basis hiervan krijgt u een totaalofferte, inclusief plaatsing.

 

Met de juiste verlichting maken wij van uw huis een gezellige thuis. We leggen met de juiste verlichting klemtoon op de aantrekkelijke elementen in uw interieur en verzoenen dit met het functionele gegeven van uw verlichting. In elke leefruimte creëren we met verlichting de juiste sfeer.

 

Verlichting in regio Mechelen

Wanneer u voor uw verlichting in Mechelen kiest voor JB-Electrics, dan kiest u voor een ervaren elektricien. Dit betekent dat wij samen met het installeren van verlichting ook alle nodige elektriciteitswerken kunnen uitvoeren. Concreet gaat het om het uitbreiden, aanpassen of vervangen van uw bestaande elektriciteitsleidingen en zekeringenkast. Wij werken volgens de principes van goed vakmanschap 100% volgens het AREI. Wij laten elke installatie extern keuren zodat u zeker bent van de afgeleverde kwaliteit. Ook het aansluiten van uw verlichting op domoticasystemen vormt voor ons geen enkel probleem.

 

Keuze uit Belgische kwaliteitsmerken

Wij werken voor uw verlichting uitsluitend met Belgische kwaliteitsmerken. U mag rekenen op een eindeloze keuze uit het gamma van onderstaande merken:

 

  • Deltalight
  • Modular
  • Wever & Ducré
  • Orbit
  • SLV

 

Wij staan u bij met raad en daad voor het maken van de juiste keuzes.

 

Ook tuinverlichting

Ook voor de verlichting van uw tuin in de regio Mechelen kunt u rekenen op onze totaalservice. Wij plaatsen alle kabels, installeren de buitenverlichting én zorgen voor een geautomatiseerde aansturing.

 

Verlichting in Mechelen?

Wenst u verlichting in de regio Mechelen? Aarzel niet en contacteer JB-Electrics. Wij komen vrijblijvend ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Contacteer ons vandaag nog.

Een woning gekocht met een negatief keuringsverslag voor de elektriciteit?

Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie ter plaatse. Op basis hiervan leggen wij verschillende mogelijkheden voor om tot een positieve keuring te komen.

Afhankelijk van uw budgetaire mogelijkheden voeren wij de noodzakelijke aanpassingswerken uit.

Ook voor het maken van de nodige elektriciteitsschema's of het aanbrengen van de verplichte aanduidingen kunt u op ons rekenen.

Meer over onze diensten bij een negatief keuringsverslag

Als KMO op zoek naar een huiselektricien?


Vertrouw op JB-Electrics als huiselektricien. Wij staan zowel in voor het onderhoud van uw productiemachines als uw elektriciteitsinstallatie.

Onze service als huiselektricien in uw bedrijf omvat zowel eenvoudige elektriciteitsklusjes als de realisatie van uitgebreide elektriciteitsprojecten. Ook databekabeling.

Snelle en stipte service!

Meer over onze service als huiselektricien voor KMO's

Op zoek naar een specialist voor tuinverlichting?


Op basis van het ontwerp van uw tuinarchitect, uw eigen ideeën of onze voorstellen, verzorgen wij uw volledige tuinverlichting. Met de juiste verlichting laten wij uw tuin ook 's avonds en 's nachts tot zijn recht komen. Onze totaalservice omvat:

  • Trekken van alle elektriciteitskabels
  • Installatie van de tuinverlichting
  • Programmatie van de sturing zodat uw tuinverlichting volautomatisch werkt

Meer over onze service voor tuinverlichting